Трибух, Ю.В.(ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет", 2020)
У роботі науково обґрунтовано використання харчових порошків з
баклажану і топінамбуру для технології млинцевих напівфабрикатів з мясним
фаршем. Наведені результати використання функціональних інгредієнтів, що
сприяють ...
Похіл, К. Є.(ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет", 2020)
У роботі науково обґрунтовано використання гуміарабіку та фруктози
у технологіях цукерок типу грильяж. Наведені результати використання
функціональних інгредієнтів, що сприяють зниженню енергетичної та
підвищенню ...
Панасенко, М. М.(ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет", 2020)
У роботі розглядається можливість виробництва марочного білого
лікерного вина з винограду Мускат білий в умовах Фермерського
(селянського) господарства «Курінь» м. Херсон. Проведено порівняльний
аналіз впливу кліматичних ...
Лозенко, С. І.(ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет", 2020)
У роботі науково обґрунтовано використання бентоніту «Супер» фірми
«Еногруп» для обробки виноматеріалів столових білих сухих. Наведені
результати використання агента для освітлення доводять зменшення витрат
підприємства ...
Легутенко, А. С.(ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет", 2020)
У роботі науково обґрунтовано виробництво ікри оздоровчого
спрямування з додаванням гарбуза та чорносливу. Полікомпонентний склад
консервів та модифікація класичної технологічної схеми дозволяють
отримати новий вид ...
Танасійчук, Б. М(ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет", 2020)
Розроблено нову рецептуру хлібопекарської
продукції, а саме кукурдзяного багету із вмістом комбінованого виду
розпушувача.
Доведено, що кукурудзяний багет поступається пшеничному хлібу у
вмісту білку, проте більш багатий ...
Маринець, М. В.(ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет", 2020)
У роботі науково обґрунтовано використання порошку з хурми і плодів
ірги в технології кексів. Наведені результати використання функціональних
інгредієнтів, що сприяють зниженню енергетичної та підвищенню
біологічної ...
Куць, А. В.(ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет", 2020)
Перспективним напрямом поліпшення якості продуктів харчування та
розширення асортименту овочевих соусів можна вважати використання
місцевої сировини, доступної взимку та навесні.
Нами здійснено проробки, щодо можливості ...
Камєнєва, Р. С.(ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет", 2020)
Робота присвячена науковому обґрунтуванню та практичному втіленню
результатів досліджень покращення споживних властивостей та розширення
нового асортименту вафельних тортів за рахунок використання нетрадиційної
сировини. ...
Жогло, Є. Г.(ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет", 2020)
У роботі розроблено технологічну схему виготовлення консервованої
продукції: томатів в’ялених в умовах ТОВ Плодоовочевий комбінат
«Херсон», визначено органолептичні показники готової продукції та її
безпечність ...
Гончарук, Д. В.(ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет", 2020)
В роботі розглянуто можливість та запропоновано, власний погляд на
подальше використання рослинної сировини, а саме зелених томатів, які
бракуються під час виробництва консервованої томатної продукції
(цільноплідні ...
Воронова, Т. В.(ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет", 2020)
Робота присвячена науковому обґрунтуванню та практичному втіленню
результатів досліджень покращення споживних властивостей та розширення
нового асортименту цукрового печива за рахунок використання рослинної
сировини. ...
Валюх, М. Д.(ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет", 2020)
У роботі науково обґрунтовано використання порошків з яблук, моркви,
хурми та суміш порошків. Наведені результати використання
функціонального інгредієнту для збагачення хлібобулочного виробу з
підвищеною біологічною ...
Антоненко, Н. О.(ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет", 2020)
У роботі науково обґрунтовано використання пшениці сорту
«Косовиця» в технології виробництва нових зернових хлібців поліпшеної
якості та введення до їх рецептури 3,0 % рослинних компонентів (порошку
глоду, женьшеню та ...