Репозитарій ХДАЕУ
Фонди
Recently Added
-
Балабанова, Ірина Олександрівна; Пелих, Наталія Леонідівна; Каращук, Геннадій Васильович
(ХДАЕУ, 2025. 88 с., 2025-05-15)
У методичних рекомендаціях наведено практичні роботи з вимірювання оптичними приладами на прикладі рефрактометра та поляриметра, вимірювання штангенінструментами, оцінки партії зерна пшениці як сировини для виробництва ...
-
Жуковська, Анастасія; Дуга, Вікторія
(Хмельницький національний університет, 2024-05-23)
Конкуренція між підприємствами в галузі гастрономії стає все більш загостреною і рестораторам доводиться активно використовувати різноманітні стратегії для залучення клієнтів. Одними із ключових інструментів у цьому ...
-
Руденко, Вікторія; Дуга, Вікторія
(ХДАЕУ, 2024-04-23)
Готовність, бажання і вміння працівників виконувати свою роботу на
високому рівні є одними з ключових факторів успіху функціонування будь-
якого підприємства. Кадри – основний виробничий ресурс готельно-
ресторанного ...
-
Клішина, Альона; Дуга, Вікторія
(ХДАЕУ, 2024-04-23)
Готельно-ресторанний сектор – важлива складова сфери обслуговування
та туризму, яка робить значний внесок в економіку країни та позитивно впливає
на економічний розвиток регіонів. Успішна діяльність та розвиток підприємств ...
-
Новікова, Марія
(Запорізький національний університет, 2025-06)
Стаття присвячена актуальній проблемі забезпечення сталості юридичних конструкцій, що є ключовими інструментами впорядкування правових норм, особливо в умовах сучасних динамічних правових та суспільних змін. Зазначається, ...
View more