Репозитарій ХДАЕУ
Сообщества DSpace
Recently Added
-
Скібінський, Іван; Коваль, Світлана
(Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні: зб. матеріалів ІІІ Всеукр. наук. – практ. конф. (Херсон-Кропивницький, 20 травня 2025 р.) / за ред. доц. Нікітенко К.С. Херсон-Кропивницький: ХДАЕУ, 2025)
Інноваційні цифрові рішення в готельно-ресторанному господарстві виступають ключовим фактором підвищення ефективності управління, обліку та обслуговування клієнтів, визначаючи сучасні тенденції та перспективи розвитку в ...
-
Коржов, Є. І.; Гончарова, О. В.
(ХДАЕУ, 2024-06-21)
-
Балабанова, Ірина Олександрівна; Пелих, Наталія Леонідівна; Каращук, Геннадій Васильович
(ХДАЕУ, 2025. 88 с., 2025-05-15)
У методичних рекомендаціях наведено практичні роботи з вимірювання оптичними приладами на прикладі рефрактометра та поляриметра, вимірювання штангенінструментами, оцінки партії зерна пшениці як сировини для виробництва ...
-
Жуковська, Анастасія; Дуга, Вікторія
(Хмельницький національний університет, 2024-05-23)
Конкуренція між підприємствами в галузі гастрономії стає все більш загостреною і рестораторам доводиться активно використовувати різноманітні стратегії для залучення клієнтів. Одними із ключових інструментів у цьому ...
-
Руденко, Вікторія; Дуга, Вікторія
(ХДАЕУ, 2024-04-23)
Готовність, бажання і вміння працівників виконувати свою роботу на
високому рівні є одними з ключових факторів успіху функціонування будь-
якого підприємства. Кадри – основний виробничий ресурс готельно-
ресторанного ...
View more