00 DSpace/Manakin Repository
ВПЛИВ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН ПОРОШКУ М’ЯТИ НА ВЛАСТИВОСТІ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ВПЛИВ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН ПОРОШКУ М’ЯТИ НА ВЛАСТИВОСТІ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА
Горач, Ольга Олексіївна
;
Полодюк, Руслан
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9036
Дата:
2023
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Полодюк Р.І., Горач ...
Розмір:
426.1Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися