DSpace Repository
ВПЛИВ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН ПОРОШКУ М’ЯТИ НА ВЛАСТИВОСТІ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ВПЛИВ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН ПОРОШКУ М’ЯТИ НА ВЛАСТИВОСТІ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА
Горач, Ольга Олексіївна
;
Полодюк, Руслан
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9036
Date:
2023
Show full item record
Files in this item
Name:
Полодюк Р.І., Горач ...
Size:
426.1Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Статті та тези
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register