Кафедра харчових технологій: Recent submissions

  • Dzyundzya, O.; Yakymchuk, D.; Nosova, I. (Чернігівський національний технологічний університет, 2018)
    Urgency of the research. In recent year headily internal tourism collects turns and a requirement is sharply tested in development of industry of hospitality. One of its important components is the restaurant economy, which ...
  • Дзюндзя, Оксана (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2017-10-10)
    Спосіб виробництва кексу підвищеної біологічної і зниженої енергетичної цінності включає підготовку сировини, збивання до утворення однорідної маси, додавання меланжу, карбонату амонію та гідрокарбонату натрію, борошна, ...
  • Новікова, Н. В. (Херсонський національний технічний університет, 2018)
    У даній роботі були проведені дослідження основних споживчих властивостей йогурту, вивчений асортимент йогуртів, які реалізуються в супермаркеті АТБ – маркет м. Херсон та проведений контроль якості зразків йогурту. За ...
  • Kravchenko, M.; Mihailik, V.; Yakymchuk, D.; Dzyundzya, O.; Burak, V.; Romanenko, O.; Valko, M.; Korolenko, E.; Osypenkova, I.; Bondarchuk, Z. (Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2019)
    This paper reports results of research into the application of oil-seed meal in the technology of flour-based confectionery products, specifically shortbread dough. We have investigated the structural-mechanical properties ...
  • Dzyundzya, O.; Burak, V.; Ryapolova, I.; Voievoda, N.; Shinkaruk, M.; Antonenko, A.; Brovenko,T.; Tolok, G.; Kryvoruchko, M.; Mihailik, Vi. (Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2019)
    Results of the study of functional properties of partially prepared liver pate masses with partial replacement of beef liver with edible eggplant powder (3 %, 5 %, 7 %) were presented. Structural and mechanical characteristics ...
  • Dzyundzya, O.; Burak, V.; Averchev, A.; Novikova, N.; Ryapolova, І; Antonenko, A .; Brovenko, T.; Kryvoruchko, M.; Tolok, G. (Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2018)
    Наведено результати дослiджень з розроблення новiтнiх технологiчних та технiчних рiшень для перероблення баклажанiв. Запропонована технологiя вирiшує проблему рацiонального використання баклажанiв. Завдяки iнфрачервоному ...
  • Dzyundzya, O.; Burak, V.; Averchev, A.; Novikova, N,; Ryapolova, I.; Antonenko, A.; Brovenko, T.; Kryvoruchko, M.; Tolok, G. (ЧП "Технолог. центр", Укр. гос. ун-т ж.-д. трансп., 2018)
    Results of the research into development of the advanced technological and technical solutions for the processing of eggplants are reported. The proposed technology resolves the task on the rational use of eggplants. Owing ...
  • Dzyundzya, O.; Burak, V.; Averchev, A.; Novikova, N.; Ryapolova, І.; Antonenko, A.; Brovenko, T.; Kryvoruchko, M.; Tolok, G. (Osauhing "Scientific Route", 2018)
    The aim of the article is to study and to generalize technological properties of eggplant powder, produced by infrared drying at temperatures 50–60 С. The results of the conducted complex of studies re. So, for studying ...
  • Аверчев, О. В.; Воєвода, Н. В. (Центр учбової літератури, 2019)
    Досліджувалась можливість створення на основі м'якоті органічного великоплідного гарбуза, шляхом додавання екологічних складових, що мають оздоровчі властивості повноцінного функціонального харчового продукту - овочевмх консервів.
  • Прокопенко, Н.П. (Айлант, 1998)
    Вивчені біохімічні показники сироватки крові (загальний білок, активність ферментів переамінування-аспартатамінотрансферази та аланінамінотрансферази, резервна лужність, загальний кальцій та неорганічний фосфор) у курей ...

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись