00 DSpace/Manakin Repository
Використання функціональних інгредієнтів у борошняних кондитерських виробах
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Використання функціональних інгредієнтів у борошняних кондитерських виробах
Ряполова, Ірина
;
Микулінська, Дар'я
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/7714
Дата:
2021-03-25
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Ряполова І.О., ...
Розмір:
291.7Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися