dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Микулінська, Дар'я |
|
dc.date.accessioned |
2022-01-04T11:09:17Z |
|
dc.date.available |
2022-01-04T11:09:17Z |
|
dc.date.issued |
2021-03-25 |
|
dc.identifier.citation |
Микулінська Д. А., Ряполова І.О. Використання функціональних інгредієнтів у борошняних кондитерських виробах. «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми» мат. 75-тої науково-практичної конференції |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7714 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Національний університет біоресурсів і природокористування м. Київ |
ru |
dc.subject |
функціональні інгредієнти |
ru |
dc.subject |
борошняні кондитерські вироби |
ru |
dc.title |
Використання функціональних інгредієнтів у борошняних кондитерських виробах |
ru |
dc.type |
Article |
ru |