DSpace Repository

Використання функціональних інгредієнтів у борошняних кондитерських виробах

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Микулінська, Дар'я
dc.date.accessioned 2022-01-04T11:09:17Z
dc.date.available 2022-01-04T11:09:17Z
dc.date.issued 2021-03-25
dc.identifier.citation Микулінська Д. А., Ряполова І.О. Використання функціональних інгредієнтів у борошняних кондитерських виробах. «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми» мат. 75-тої науково-практичної конференції ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7714
dc.language.iso other ru
dc.publisher Національний університет біоресурсів і природокористування м. Київ ru
dc.subject функціональні інгредієнти ru
dc.subject борошняні кондитерські вироби ru
dc.title Використання функціональних інгредієнтів у борошняних кондитерських виробах ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account