00 DSpace/Manakin Repository
Аналіз сучасних інгредієнтів для хлібобулочних виробів
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Аналіз сучасних інгредієнтів для хлібобулочних виробів
Дзюндзя, Оксана
;
Звагольська, Катерина
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/6782
Дата:
2021
Короткий опис(реферат):
Здійснено аналіз сучасних інгредієнтів для виробництва хлібобулочних виробів.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
PDFsam_Збірник ...
Розмір:
1.202Mb
Формат:
PDF
Опис файла:
тези
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися