DSpace Repository

Аналіз сучасних інгредієнтів для хлібобулочних виробів

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Звагольська, Катерина
dc.date.accessioned 2021-07-29T15:07:17Z
dc.date.available 2021-07-29T15:07:17Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Звагольська К. М., Дзюндзя О.В. Аналіз сучасних інгредієнтів для хлібобулочних виробів. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 75-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції. К.: НУБіП України, 2021. с.239-241 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6782
dc.description.abstract Здійснено аналіз сучасних інгредієнтів для виробництва хлібобулочних виробів. ru
dc.publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України ru
dc.subject хлібобулочні вироби ru
dc.subject технологія ru
dc.subject аглютенове борошно ru
dc.subject інгредієнти ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва
dc.title Аналіз сучасних інгредієнтів для хлібобулочних виробів ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account