dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Звагольська, Катерина |
|
dc.date.accessioned |
2021-07-29T15:07:17Z |
|
dc.date.available |
2021-07-29T15:07:17Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Звагольська К. М., Дзюндзя О.В. Аналіз сучасних інгредієнтів для хлібобулочних виробів. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 75-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції. К.: НУБіП України, 2021. с.239-241 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6782 |
|
dc.description.abstract |
Здійснено аналіз сучасних інгредієнтів для виробництва хлібобулочних виробів. |
ru |
dc.publisher |
Національний університет біоресурсів і природокористування України |
ru |
dc.subject |
хлібобулочні вироби |
ru |
dc.subject |
технологія |
ru |
dc.subject |
аглютенове борошно |
ru |
dc.subject |
інгредієнти |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
|
dc.title |
Аналіз сучасних інгредієнтів для хлібобулочних виробів |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |