00 DSpace/Manakin Repository

Оцінювання показників якості експериментально одержаних зразків вегетаріанських ковбас.

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Третьяков, Олег
dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.date.accessioned 2021-06-09T08:16:44Z
dc.date.available 2021-06-09T08:16:44Z
dc.date.issued 2021-05-06
dc.identifier.citation Третьяков О.В., Воєвода Н.В. Оцінювання показників якості експериментально одержаних зразків вегетаріанських ковбас. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матер. ІІ Всеукр. студентської інтернет-конференції, 6 травня 2021 р., м. Херсон, С. 55-56. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6264
dc.description.abstract Результати розрахунків показали, що очікуваний результат зниження калорійності продукту за рахунок заміни м’яса досягнутий, а вміст білку, макро- та мікронутрієнтів доводить покращити харчування веганів. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject показники якості, органолептична оцінка, вегетаріанські ковбвси, кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Оцінювання показників якості експериментально одержаних зразків вегетаріанських ковбас. ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу