DSpace Repository
Оцінювання показників якості експериментально одержаних зразків вегетаріанських ковбас.
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Оцінювання показників якості експериментально одержаних зразків вегетаріанських ковбас.
Третьяков, Олег
;
Воєвода, Надія
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/6264
Date:
2021-05-06
Abstract:
Результати розрахунків показали, що очікуваний результат зниження калорійності продукту за рахунок заміни м’яса досягнутий, а вміст білку, макро- та мікронутрієнтів доводить покращити харчування веганів.
Show full item record
Files in this item
Name:
Третьяков О.В., ...
Size:
403.4Kb
Format:
PDF
Description:
Тези
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Статті та тези
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register