Репозиторий Dspace
Оцінювання показників якості експериментально одержаних зразків вегетаріанських ковбас.
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Оцінювання показників якості експериментально одержаних зразків вегетаріанських ковбас.
Третьяков, Олег
;
Воєвода, Надія
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/6264
Дата:
2021-05-06
Аннотации:
Результати розрахунків показали, що очікуваний результат зниження калорійності продукту за рахунок заміни м’яса досягнутий, а вміст білку, макро- та мікронутрієнтів доводить покращити харчування веганів.
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
Третьяков О.В., ...
Размер:
403.4Kb
Формат:
PDF
Описание:
Тези
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
Статті та тези
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация