00 DSpace/Manakin Repository
Оцінювання показників якості експериментально одержаних зразків вегетаріанських ковбас.
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Оцінювання показників якості експериментально одержаних зразків вегетаріанських ковбас.
Третьяков, Олег
;
Воєвода, Надія
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/6264
Дата:
2021-05-06
Короткий опис(реферат):
Результати розрахунків показали, що очікуваний результат зниження калорійності продукту за рахунок заміни м’яса досягнутий, а вміст білку, макро- та мікронутрієнтів доводить покращити харчування веганів.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Третьяков О.В., ...
Розмір:
403.4Kb
Формат:
PDF
Опис файла:
Тези
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися