dc.contributor.author |
Третьяков, Олег |
|
dc.contributor.author |
Воєвода, Надія |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-09T08:16:44Z |
|
dc.date.available |
2021-06-09T08:16:44Z |
|
dc.date.issued |
2021-05-06 |
|
dc.identifier.citation |
Третьяков О.В., Воєвода Н.В. Оцінювання показників якості експериментально одержаних зразків вегетаріанських ковбас. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матер. ІІ Всеукр. студентської інтернет-конференції, 6 травня 2021 р., м. Херсон, С. 55-56. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6264 |
|
dc.description.abstract |
Результати розрахунків показали, що очікуваний результат зниження калорійності продукту за рахунок заміни м’яса досягнутий, а вміст білку, макро- та мікронутрієнтів доводить покращити харчування веганів. |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
показники якості, органолептична оцінка, вегетаріанські ковбвси, кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Оцінювання показників якості експериментально одержаних зразків вегетаріанських ковбас. |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |