Репозиторий Dspace

Оцінювання показників якості експериментально одержаних зразків вегетаріанських ковбас.

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Третьяков, Олег
dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.date.accessioned 2021-06-09T08:16:44Z
dc.date.available 2021-06-09T08:16:44Z
dc.date.issued 2021-05-06
dc.identifier.citation Третьяков О.В., Воєвода Н.В. Оцінювання показників якості експериментально одержаних зразків вегетаріанських ковбас. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матер. ІІ Всеукр. студентської інтернет-конференції, 6 травня 2021 р., м. Херсон, С. 55-56. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6264
dc.description.abstract Результати розрахунків показали, що очікуваний результат зниження калорійності продукту за рахунок заміни м’яса досягнутий, а вміст білку, макро- та мікронутрієнтів доводить покращити харчування веганів. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject показники якості, органолептична оцінка, вегетаріанські ковбвси, кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Оцінювання показників якості експериментально одержаних зразків вегетаріанських ковбас. ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись