Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Третьяков, Олег | |
dc.contributor.author | Воєвода, Надія | |
dc.date.accessioned | 2021-06-09T08:16:44Z | |
dc.date.available | 2021-06-09T08:16:44Z | |
dc.date.issued | 2021-05-06 | |
dc.identifier.citation | Третьяков О.В., Воєвода Н.В. Оцінювання показників якості експериментально одержаних зразків вегетаріанських ковбас. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матер. ІІ Всеукр. студентської інтернет-конференції, 6 травня 2021 р., м. Херсон, С. 55-56. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6264 | |
dc.description.abstract | Результати розрахунків показали, що очікуваний результат зниження калорійності продукту за рахунок заміни м’яса досягнутий, а вміст білку, макро- та мікронутрієнтів доводить покращити харчування веганів. | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | показники якості, органолептична оцінка, вегетаріанські ковбвси, кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Оцінювання показників якості експериментально одержаних зразків вегетаріанських ковбас. | ru |
dc.type | Thesis | ru |