00 DSpace/Manakin Repository
Експертиза харчових продуктів за допомогою тест-організмів
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Експертиза харчових продуктів за допомогою тест-організмів
Дзюндзя, Оксана
;
Ряполова, Ірина
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/6076
Дата:
2021
Короткий опис(реферат):
Розглянуто перспективність використання інфузорій як тест-організмів з метою експертизи якості і безпечності харчових продуктів.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
PDFsam_Збірник_ко ...
Розмір:
1.648Mb
Формат:
PDF
Опис файла:
тези
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися