dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.date.accessioned |
2021-05-06T14:52:59Z |
|
dc.date.available |
2021-05-06T14:52:59Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В., Ряполова І.О. Експертиза харчових продуктів за допомогою тест-організмів. Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали VІІI Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (25–26 березня 2021 року). Полтава : ПУЕТ, 2021. С. 140-143 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6076 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуто перспективність використання інфузорій як тест-організмів з метою експертизи якості і безпечності харчових продуктів. |
ru |
dc.publisher |
ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
ru |
dc.subject |
тест-організми |
ru |
dc.subject |
інфузорії |
ru |
dc.subject |
експертиза |
ru |
dc.subject |
харчові продукти |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
|
dc.title |
Експертиза харчових продуктів за допомогою тест-організмів |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |