Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Казанок, О.О. | |
dc.contributor.author | Мороз, Е.О. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-11T11:40:56Z | |
dc.date.available | 2021-01-11T11:40:56Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5675 | |
dc.description.abstract | У статті розглянуто основні технологічні процеси виробництва рисової крупи та показники якості, що висуваються до неї. | ru |
dc.publisher | Актуальные научные исследования в современном мире // Сб. научных трудов - ПереяславХмельницкий, 202. - | ru |
dc.relation.ispartofseries | Вип.;15 | |
dc.subject | крупа, скловидність та якісь зерна, переробка, харчова цінність, рис, | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї | ru |
dc.title | Особливості виробництва рисової крупи та її якість | ru |