00 DSpace/Manakin Repository

Особливості виробництва рисової крупи та її якість

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Казанок, О.О.
dc.contributor.author Мороз, Е.О.
dc.date.accessioned 2021-01-11T11:40:56Z
dc.date.available 2021-01-11T11:40:56Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5675
dc.description.abstract У статті розглянуто основні технологічні процеси виробництва рисової крупи та показники якості, що висуваються до неї. ru
dc.publisher Актуальные научные исследования в современном мире // Сб. научных трудов - ПереяславХмельницкий, 202. - ru
dc.relation.ispartofseries Вип.;15
dc.subject крупа, скловидність та якісь зерна, переробка, харчова цінність, рис, ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї ru
dc.title Особливості виробництва рисової крупи та її якість ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу