Репозиторий Dspace
Особливості виробництва рисової крупи та її якість
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Особливості виробництва рисової крупи та її якість
Казанок, О.О.
;
Мороз, Е.О.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/5675
Дата:
2020
Аннотации:
У статті розглянуто основні технологічні процеси виробництва рисової крупи та показники якості, що висуваються до неї.
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
Стаття Мороз Е.О., ...
Размер:
260.2Kb
Формат:
PDF
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
Статті та тези
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация