00 DSpace/Manakin Repository
Особливості виробництва рисової крупи та її якість
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Особливості виробництва рисової крупи та її якість
Казанок, О.О.
;
Мороз, Е.О.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/5675
Дата:
2020
Короткий опис(реферат):
У статті розглянуто основні технологічні процеси виробництва рисової крупи та показники якості, що висуваються до неї.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Стаття Мороз Е.О., ...
Розмір:
260.2Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися