DSpace Repository
Особливості виробництва рисової крупи та її якість
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Особливості виробництва рисової крупи та її якість
Казанок, О.О.
;
Мороз, Е.О.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/5675
Date:
2020
Abstract:
У статті розглянуто основні технологічні процеси виробництва рисової крупи та показники якості, що висуваються до неї.
Show full item record
Files in this item
Name:
Стаття Мороз Е.О., ...
Size:
260.2Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Кафедра технологій виробництва та переробки сільськогосподарської продукції імені академіка В.Г. Пелиха
Статті та тези
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register