Репозиторий Dspace

Особливості виробництва рисової крупи та її якість

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Казанок, О.О.
dc.contributor.author Мороз, Е.О.
dc.date.accessioned 2021-01-11T11:40:56Z
dc.date.available 2021-01-11T11:40:56Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5675
dc.description.abstract У статті розглянуто основні технологічні процеси виробництва рисової крупи та показники якості, що висуваються до неї. ru
dc.publisher Актуальные научные исследования в современном мире // Сб. научных трудов - ПереяславХмельницкий, 202. - ru
dc.relation.ispartofseries Вип.;15
dc.subject крупа, скловидність та якісь зерна, переробка, харчова цінність, рис, ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї ru
dc.title Особливості виробництва рисової крупи та її якість ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись