dc.contributor.author |
Казанок, О.О. |
|
dc.contributor.author |
Мороз, Е.О. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-11T11:40:56Z |
|
dc.date.available |
2021-01-11T11:40:56Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5675 |
|
dc.description.abstract |
У статті розглянуто основні технологічні процеси виробництва рисової крупи та показники якості, що висуваються до неї. |
ru |
dc.publisher |
Актуальные научные исследования в современном мире // Сб. научных трудов - ПереяславХмельницкий, 202. - |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Вип.;15 |
|
dc.subject |
крупа, скловидність та якісь зерна, переробка, харчова цінність, рис, |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї |
ru |
dc.title |
Особливості виробництва рисової крупи та її якість |
ru |