00 DSpace/Manakin Repository
ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ СУБТРОПІЧНОЇ СИРОВИНИ
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ СУБТРОПІЧНОЇ СИРОВИНИ
Дзюндзя, Оксана
;
Маринець, Максим
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/4997
Дата:
2020
Короткий опис(реферат):
Наведено результати органолеаптичної оцінки кексів з порошками хурми і ірги
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
МаринецьЗбірник ...
Розмір:
451.6Kb
Формат:
PDF
Опис файла:
тези
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися