DSpace Repository

ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ СУБТРОПІЧНОЇ СИРОВИНИ

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Маринець, Максим
dc.date.accessioned 2020-12-17T15:05:36Z
dc.date.available 2020-12-17T15:05:36Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Маринець М.В., Дзюндзя О.В. Органолептична оцінка кексів із використанням субтропічної сировини Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. Вип. 13. Херсон: ХДАУ, 2020. с.298-300 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4997
dc.description.abstract Наведено результати органолеаптичної оцінки кексів з порошками хурми і ірги ru
dc.publisher ДВНЗ «ХЕРСОНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ» ru
dc.subject технологія ru
dc.subject кекс ru
dc.subject порошок з хурми ru
dc.subject борошняні кондитерські вироби ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ СУБТРОПІЧНОЇ СИРОВИНИ ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account