dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Маринець, Максим |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-17T15:05:36Z |
|
dc.date.available |
2020-12-17T15:05:36Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Маринець М.В., Дзюндзя О.В. Органолептична оцінка кексів із використанням субтропічної сировини Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. Вип. 13. Херсон: ХДАУ, 2020. с.298-300 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4997 |
|
dc.description.abstract |
Наведено результати органолеаптичної оцінки кексів з порошками хурми і ірги |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ «ХЕРСОНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ» |
ru |
dc.subject |
технологія |
ru |
dc.subject |
кекс |
ru |
dc.subject |
порошок з хурми |
ru |
dc.subject |
борошняні кондитерські вироби |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ СУБТРОПІЧНОЇ СИРОВИНИ |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |