Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Маринець, Максим | |
dc.date.accessioned | 2020-12-17T15:05:36Z | |
dc.date.available | 2020-12-17T15:05:36Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Маринець М.В., Дзюндзя О.В. Органолептична оцінка кексів із використанням субтропічної сировини Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. Вип. 13. Херсон: ХДАУ, 2020. с.298-300 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4997 | |
dc.description.abstract | Наведено результати органолеаптичної оцінки кексів з порошками хурми і ірги | ru |
dc.publisher | ДВНЗ «ХЕРСОНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ» | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | кекс | ru |
dc.subject | порошок з хурми | ru |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ СУБТРОПІЧНОЇ СИРОВИНИ | ru |
dc.type | Thesis | ru |