Репозиторий Dspace

ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ СУБТРОПІЧНОЇ СИРОВИНИ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Маринець, Максим
dc.date.accessioned 2020-12-17T15:05:36Z
dc.date.available 2020-12-17T15:05:36Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Маринець М.В., Дзюндзя О.В. Органолептична оцінка кексів із використанням субтропічної сировини Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. Вип. 13. Херсон: ХДАУ, 2020. с.298-300 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4997
dc.description.abstract Наведено результати органолеаптичної оцінки кексів з порошками хурми і ірги ru
dc.publisher ДВНЗ «ХЕРСОНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ» ru
dc.subject технологія ru
dc.subject кекс ru
dc.subject порошок з хурми ru
dc.subject борошняні кондитерські вироби ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ СУБТРОПІЧНОЇ СИРОВИНИ ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись