DSpace Repository
ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ СУБТРОПІЧНОЇ СИРОВИНИ
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ СУБТРОПІЧНОЇ СИРОВИНИ
Дзюндзя, Оксана
;
Маринець, Максим
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/4997
Date:
2020
Abstract:
Наведено результати органолеаптичної оцінки кексів з порошками хурми і ірги
Show full item record
Files in this item
Name:
МаринецьЗбірник ...
Size:
451.6Kb
Format:
PDF
Description:
тези
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Статті та тези
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register