00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення технології виробництва зернових хлібців за рахунок використання інноваційних інгредієнтів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-12-06T11:42:09Z
dc.date.available 2020-12-06T11:42:09Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Новікова Н.В., Дзюндзя О.В.. Удосконалення технології виробництва зернових хлібців за рахунок використання інноваційних інгредієнтів. Матеріали міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». К.: НУХТ, 2020. с.50-52 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4808
dc.description.abstract Розглянуто можливість удосконалення технології виробництва зернових хлібців за рахунок використання інноваційних інгредієнтів, а саме, порошків глоду, женьшеня, обліпихи. ru
dc.publisher Національний університет харчових технологій ru
dc.subject технологія ru
dc.subject зернові хлібці ru
dc.subject глод ru
dc.subject женьшень ru
dc.subject обліпиха ru
dc.subject порошок ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Удосконалення технології виробництва зернових хлібців за рахунок використання інноваційних інгредієнтів ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу