Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-12-06T11:42:09Z | |
dc.date.available | 2020-12-06T11:42:09Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Новікова Н.В., Дзюндзя О.В.. Удосконалення технології виробництва зернових хлібців за рахунок використання інноваційних інгредієнтів. Матеріали міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». К.: НУХТ, 2020. с.50-52 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4808 | |
dc.description.abstract | Розглянуто можливість удосконалення технології виробництва зернових хлібців за рахунок використання інноваційних інгредієнтів, а саме, порошків глоду, женьшеня, обліпихи. | ru |
dc.publisher | Національний університет харчових технологій | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | зернові хлібці | ru |
dc.subject | глод | ru |
dc.subject | женьшень | ru |
dc.subject | обліпиха | ru |
dc.subject | порошок | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Удосконалення технології виробництва зернових хлібців за рахунок використання інноваційних інгредієнтів | ru |
dc.type | Thesis | ru |