00 DSpace/Manakin Repository
Удосконалення технології виробництва зернових хлібців за рахунок використання інноваційних інгредієнтів
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Удосконалення технології виробництва зернових хлібців за рахунок використання інноваційних інгредієнтів
Дзюндзя, Оксана
;
Новікова, Наталя
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/4808
Дата:
2020
Короткий опис(реферат):
Розглянуто можливість удосконалення технології виробництва зернових хлібців за рахунок використання інноваційних інгредієнтів, а саме, порошків глоду, женьшеня, обліпихи.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Дзюндзя Новікова_ ...
Розмір:
710.3Kb
Формат:
PDF
Опис файла:
тези
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися