dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-06T11:42:09Z |
|
dc.date.available |
2020-12-06T11:42:09Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Новікова Н.В., Дзюндзя О.В.. Удосконалення технології виробництва зернових хлібців за рахунок використання інноваційних інгредієнтів. Матеріали міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». К.: НУХТ, 2020. с.50-52 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4808 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуто можливість удосконалення технології виробництва зернових хлібців за рахунок використання інноваційних інгредієнтів, а саме, порошків глоду, женьшеня, обліпихи. |
ru |
dc.publisher |
Національний університет харчових технологій |
ru |
dc.subject |
технологія |
ru |
dc.subject |
зернові хлібці |
ru |
dc.subject |
глод |
ru |
dc.subject |
женьшень |
ru |
dc.subject |
обліпиха |
ru |
dc.subject |
порошок |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Удосконалення технології виробництва зернових хлібців за рахунок використання інноваційних інгредієнтів |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |