00 DSpace/Manakin Repository

Вивчення харчової та біологічної цінності нового виду печива цукрового покращенної якості

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.contributor.author Воронова, Тетяна
dc.date.accessioned 2020-11-26T16:32:55Z
dc.date.available 2020-11-26T16:32:55Z
dc.date.issued 2020-10-23
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4721
dc.publisher Донецький національний університет економіки і торгівлі ru
dc.subject енергетична цінність, печиво цукрове, білки, жири ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Вивчення харчової та біологічної цінності нового виду печива цукрового покращенної якості ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу