00 DSpace/Manakin Repository
Вивчення харчової та біологічної цінності нового виду печива цукрового покращенної якості
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Вивчення харчової та біологічної цінності нового виду печива цукрового покращенної якості
Новікова, Наталя
;
Воронова, Тетяна
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/4721
Дата:
2020-10-23
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
новікова Н. в., ...
Розмір:
272.8Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися