DSpace Repository
Вивчення харчової та біологічної цінності нового виду печива цукрового покращенної якості
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Вивчення харчової та біологічної цінності нового виду печива цукрового покращенної якості
Новікова, Наталя
;
Воронова, Тетяна
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/4721
Date:
2020-10-23
Show full item record
Files in this item
Name:
новікова Н. в., ...
Size:
272.8Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Статті та тези
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register