Репозиторий Dspace

Вивчення харчової та біологічної цінності нового виду печива цукрового покращенної якості

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.contributor.author Воронова, Тетяна
dc.date.accessioned 2020-11-26T16:32:55Z
dc.date.available 2020-11-26T16:32:55Z
dc.date.issued 2020-10-23
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4721
dc.publisher Донецький національний університет економіки і торгівлі ru
dc.subject енергетична цінність, печиво цукрове, білки, жири ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Вивчення харчової та біологічної цінності нового виду печива цукрового покращенної якості ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись