00 DSpace/Manakin Repository
Органолептична оцінка грильяжних цукерок підвищеної харчової цінності.
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Органолептична оцінка грильяжних цукерок підвищеної харчової цінності.
Похіл, Кристина
;
Воєвода, Надія
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/4516
Дата:
2020-09-25
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Похіл К.Є., Воєвода ...
Розмір:
746.2Kb
Формат:
PDF
Опис файла:
Тези конференції
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися