DSpace Repository

Органолептична оцінка грильяжних цукерок підвищеної харчової цінності.

Show simple item record

dc.contributor.author Похіл, Кристина
dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.date.accessioned 2020-10-13T06:57:25Z
dc.date.available 2020-10-13T06:57:25Z
dc.date.issued 2020-09-25
dc.identifier.citation Похіл К.Є., Воєвода Н.В. Органолептична оцінка грильяжних цукерок підвищеної харчової цінності. Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень: матер. між нар. студ. наук. конф., м. Івано-Франківськ, 25 вересня 2020 р. Херсон. С. 7-8. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4516
dc.publisher ГО "Європейська наукова платформа" ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Органолептична оцінка грильяжних цукерок підвищеної харчової цінності. ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account