dc.contributor.author |
Похіл, Кристина |
|
dc.contributor.author |
Воєвода, Надія |
|
dc.date.accessioned |
2020-10-13T06:57:25Z |
|
dc.date.available |
2020-10-13T06:57:25Z |
|
dc.date.issued |
2020-09-25 |
|
dc.identifier.citation |
Похіл К.Є., Воєвода Н.В. Органолептична оцінка грильяжних цукерок підвищеної харчової цінності. Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень: матер. між нар. студ. наук. конф., м. Івано-Франківськ, 25 вересня 2020 р. Херсон. С. 7-8. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4516 |
|
dc.publisher |
ГО "Європейська наукова платформа" |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Органолептична оцінка грильяжних цукерок підвищеної харчової цінності. |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |