00 DSpace/Manakin Repository
Перспективи виробництва та споживання екологічно чистої баранини
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Перспективи виробництва та споживання екологічно чистої баранини
Нежлукченко, Т.І.
;
Нежлукченко, Н.В.
;
Кушнеренко, В.Г.
;
Папакіна, Н.С.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/2393
Дата:
2019
Короткий опис(реферат):
Вівці надають найбільш різноманітну продукцію: сировина для легкої промисловості - вовна, овчина, каракуль, жиропіт та високопоживні продукти харчування - м'ясо, молоко, жир.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Нежлукченко Т.І., ...
Розмір:
590.1Kb
Формат:
PDF
Опис файла:
Наукові статті
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися