dc.contributor.author |
Нежлукченко, Т.І. |
|
dc.contributor.author |
Нежлукченко, Н.В. |
|
dc.contributor.author |
Кушнеренко, В.Г. |
|
dc.contributor.author |
Папакіна, Н.С. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-15T06:48:50Z |
|
dc.date.available |
2020-04-15T06:48:50Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Перспективи виробництва та споживання екологічно чистої баранини / Т.І. Нежлукченко, Н.С. Папакина, Н.В. Нежлукченко, В.Г. Кушнеренко // Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі», 28-29 травня 2019 року. - Херсон: РВВ ДВНЗ «ХДАУ», 2019. – С. 60 - 61 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2393 |
|
dc.description.abstract |
Вівці надають найбільш різноманітну продукцію: сировина для легкої
промисловості - вовна, овчина, каракуль, жиропіт та високопоживні продукти харчування - м'ясо, молоко, жир. |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
вівчарство |
ru |
dc.subject |
тваринництво |
ru |
dc.subject |
продукція тваринництва |
ru |
dc.subject |
Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В. П. Коваленка |
ru |
dc.title |
Перспективи виробництва та споживання екологічно чистої баранини |
ru |
dc.type |
Article |
|