Репозиторий Dspace

Перспективи виробництва та споживання екологічно чистої баранини

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Нежлукченко, Т.І.
dc.contributor.author Нежлукченко, Н.В.
dc.contributor.author Кушнеренко, В.Г.
dc.contributor.author Папакіна, Н.С.
dc.date.accessioned 2020-04-15T06:48:50Z
dc.date.available 2020-04-15T06:48:50Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Перспективи виробництва та споживання екологічно чистої баранини / Т.І. Нежлукченко, Н.С. Папакина, Н.В. Нежлукченко, В.Г. Кушнеренко // Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі», 28-29 травня 2019 року. - Херсон: РВВ ДВНЗ «ХДАУ», 2019. – С. 60 - 61
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2393
dc.description.abstract Вівці надають найбільш різноманітну продукцію: сировина для легкої промисловості - вовна, овчина, каракуль, жиропіт та високопоживні продукти харчування - м'ясо, молоко, жир. ru
dc.publisher ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» ru
dc.subject вівчарство ru
dc.subject тваринництво ru
dc.subject продукція тваринництва ru
dc.subject Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В. П. Коваленка ru
dc.title Перспективи виробництва та споживання екологічно чистої баранини ru
dc.type Article


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись