Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Нежлукченко, Т.І. | |
dc.contributor.author | Нежлукченко, Н.В. | |
dc.contributor.author | Кушнеренко, В.Г. | |
dc.contributor.author | Папакіна, Н.С. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-15T06:48:50Z | |
dc.date.available | 2020-04-15T06:48:50Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Перспективи виробництва та споживання екологічно чистої баранини / Т.І. Нежлукченко, Н.С. Папакина, Н.В. Нежлукченко, В.Г. Кушнеренко // Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі», 28-29 травня 2019 року. - Херсон: РВВ ДВНЗ «ХДАУ», 2019. – С. 60 - 61 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2393 | |
dc.description.abstract | Вівці надають найбільш різноманітну продукцію: сировина для легкої промисловості - вовна, овчина, каракуль, жиропіт та високопоживні продукти харчування - м'ясо, молоко, жир. | ru |
dc.publisher | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» | ru |
dc.subject | вівчарство | ru |
dc.subject | тваринництво | ru |
dc.subject | продукція тваринництва | ru |
dc.subject | Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В. П. Коваленка | ru |
dc.title | Перспективи виробництва та споживання екологічно чистої баранини | ru |
dc.type | Article |