DSpace Repository
Перспективи виробництва та споживання екологічно чистої баранини
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Перспективи виробництва та споживання екологічно чистої баранини
Нежлукченко, Т.І.
;
Нежлукченко, Н.В.
;
Кушнеренко, В.Г.
;
Папакіна, Н.С.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/2393
Date:
2019
Abstract:
Вівці надають найбільш різноманітну продукцію: сировина для легкої промисловості - вовна, овчина, каракуль, жиропіт та високопоживні продукти харчування - м'ясо, молоко, жир.
Show full item record
Files in this item
Name:
Нежлукченко Т.І., ...
Size:
590.1Kb
Format:
PDF
Description:
Наукові статті
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Статті та тези
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register