00 DSpace/Manakin Repository
Санітарна оцінка ковбас
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Санітарна оцінка ковбас
Ковбасенко, В.М.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1535
Дата:
2020-02-06
Короткий опис(реферат):
Обґрунтовано, що основним джерелом бактеріального обсіменіння ковбас є обсіменінність сировини (м’яса), яке перед його переробкою у фарш бактеріально не досліджується.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Ковбасенко В.М. ...
Розмір:
233.4Kb
Формат:
PDF
Опис файла:
Наукові статті
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися