Репозиторий Dspace
Санітарна оцінка ковбас
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Санітарна оцінка ковбас
Ковбасенко, В.М.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1535
Дата:
2020-02-06
Аннотации:
Обґрунтовано, що основним джерелом бактеріального обсіменіння ковбас є обсіменінність сировини (м’яса), яке перед його переробкою у фарш бактеріально не досліджується.
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
Ковбасенко В.М. ...
Размер:
233.4Kb
Формат:
PDF
Описание:
Наукові статті
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
Статті та тези
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация