dc.contributor.author |
Ковбасенко, В.М. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-28T15:41:22Z |
|
dc.date.available |
2020-03-28T15:41:22Z |
|
dc.date.issued |
2020-02-06 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1535 |
|
dc.description.abstract |
Обґрунтовано, що основним джерелом бактеріального обсіменіння ковбас є обсіменінність сировини (м’яса), яке перед його переробкою у фарш бактеріально не досліджується. |
ru |
dc.publisher |
Редакція Міжнародного електронного науково-практичного журналу «WayScience» |
|
dc.subject |
ветеринарно-санітарний контроль |
ru |
dc.subject |
продукція тваринництва |
ru |
dc.subject |
сировина |
ru |
dc.subject |
обсіменінність |
ru |
dc.subject |
бактерії групи кишкової палички |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї |
ru |
dc.title |
Санітарна оцінка ковбас |
ru |
dc.type |
Article |
en |