00 DSpace/Manakin Repository
Обгрунтування вибору рослинної сировини при виробництві м’ясо-рослинних консервів
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Обгрунтування вибору рослинної сировини при виробництві м’ясо-рослинних консервів
Ряполова, Ірина
;
Грачов, Ігор
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/11481
Дата:
2025-05-14
Короткий опис(реферат):
В роботі було проаналізовано можливість поєднання індичого м’яса і сочевиці, яка містить багато рослинного білка, добре засвоюється організмом і може бути розглянута як функціональний інгредієнт.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Грачов І., Ряполова ...
Розмір:
555.4Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися