Репозиторий Dspace
Обгрунтування вибору рослинної сировини при виробництві м’ясо-рослинних консервів
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Обгрунтування вибору рослинної сировини при виробництві м’ясо-рослинних консервів
Ряполова, Ірина
;
Грачов, Ігор
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/11481
Дата:
2025-05-14
Аннотации:
В роботі було проаналізовано можливість поєднання індичого м’яса і сочевиці, яка містить багато рослинного білка, добре засвоюється організмом і може бути розглянута як функціональний інгредієнт.
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
Грачов І., Ряполова ...
Размер:
555.4Kb
Формат:
PDF
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
Статті та тези
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация