DSpace KSAEU

Обгрунтування вибору рослинної сировини при виробництві м’ясо-рослинних консервів

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Грачов, Ігор
dc.date.accessioned 2025-12-05T09:40:37Z
dc.date.available 2025-12-05T09:40:37Z
dc.date.issued 2025-05-14
dc.identifier.citation «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості» , Херсон 14 травня 2025 р. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11481
dc.description.abstract В роботі було проаналізовано можливість поєднання індичого м’яса і сочевиці, яка містить багато рослинного білка, добре засвоюється організмом і може бути розглянута як функціональний інгредієнт. ru
dc.publisher ХДАЕУ/Кропивницький ru
dc.relation.ispartofseries Мат. Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених;С. 23-24
dc.subject м'ясо-рослинні консерви ru
dc.title Обгрунтування вибору рослинної сировини при виробництві м’ясо-рослинних консервів ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account