Показать сокращенную информацию
| dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
| dc.contributor.author | Грачов, Ігор | |
| dc.date.accessioned | 2025-12-05T09:40:37Z | |
| dc.date.available | 2025-12-05T09:40:37Z | |
| dc.date.issued | 2025-05-14 | |
| dc.identifier.citation | «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості» , Херсон 14 травня 2025 р. | ru |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11481 | |
| dc.description.abstract | В роботі було проаналізовано можливість поєднання індичого м’яса і сочевиці, яка містить багато рослинного білка, добре засвоюється організмом і може бути розглянута як функціональний інгредієнт. | ru |
| dc.publisher | ХДАЕУ/Кропивницький | ru |
| dc.relation.ispartofseries | Мат. Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених;С. 23-24 | |
| dc.subject | м'ясо-рослинні консерви | ru |
| dc.title | Обгрунтування вибору рослинної сировини при виробництві м’ясо-рослинних консервів | ru |