DSpace KSAEU
Обгрунтування вибору рослинної сировини при виробництві м’ясо-рослинних консервів
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Обгрунтування вибору рослинної сировини при виробництві м’ясо-рослинних консервів
Ряполова, Ірина
;
Грачов, Ігор
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/11481
Date:
2025-05-14
Abstract:
В роботі було проаналізовано можливість поєднання індичого м’яса і сочевиці, яка містить багато рослинного білка, добре засвоюється організмом і може бути розглянута як функціональний інгредієнт.
Show full item record
Files in this item
Name:
Грачов І., Ряполова ...
Size:
555.4Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Статті та тези
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register