Репозиторий Dspace

Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2020-03-05T14:24:36Z
dc.date.available 2020-03-05T14:24:36Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.citation Дзюндзя О. В. Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення / О. В. Дзюндзя // Товари і ринки. – 2009. – №2. – С. 65–70. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1076
dc.description.abstract Розглянуто основні напрямки щодо використання порошків харчових і створення на їхній основі функціональних продуктів харчування. Науково обґрунтовано та розроблено технології виробництва сухофруктів і порошків із хурми. ru
dc.publisher Київський національний торговельно-економічний університет ru
dc.subject сухофрукти ru
dc.subject харчові порошки ru
dc.subject субтропічні культури ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись