Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2020-03-05T14:24:36Z | |
dc.date.available | 2020-03-05T14:24:36Z | |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О. В. Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення / О. В. Дзюндзя // Товари і ринки. – 2009. – №2. – С. 65–70. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1076 | |
dc.description.abstract | Розглянуто основні напрямки щодо використання порошків харчових і створення на їхній основі функціональних продуктів харчування. Науково обґрунтовано та розроблено технології виробництва сухофруктів і порошків із хурми. | ru |
dc.publisher | Київський національний торговельно-економічний університет | ru |
dc.subject | сухофрукти | ru |
dc.subject | харчові порошки | ru |
dc.subject | субтропічні культури | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення | ru |
dc.type | Article | ru |